Naturistenvereniging Zeelandia
 

 Welkom in de zonnigste provincie van Nederland  Menu
Disclaimer

Op het materiaal dat je aantreft op deze website berust nationaal- en internationaal copyright.
Het is derden niet toegestaan het gepresenteerde materiaal te gebruiken, te bewerken, te verspreiden te kopiŽren en/of te vermenigvuldigen zonder daarvoor schriftelijk toestemming te hebben verkregen van de webmaster van www.campingzeelandia.nl.

Misbruik van het bovenstaande zal onherroepelijk leiden tot vervolging wegens inbreuk op nationaal en/of internationaal auteursrecht. Overtreders zijn volledig aansprakelijk voor alle hieruit voortvloeiende kosten en schades. Indien het misbruik van geluid of fotomateriaal betreft dat in opdracht is gemaakt, zullen eventuele aanspraken van derden eveneens verhaald worden.

Op geen enkele wijze kan men recht doen gelden op de op deze website gepubliceerde gegevens.

De webmaster van campingzeelandia.nl heeft deze site met grote zorg en nauwkeurigheid samengesteld. In geen enkel geval is de webmaster van campingzeelandia.nl , noch Naturistenvereniging Zeelandia aansprakelijk voor eventuele fouten in deze website of schades welke als gevolg van deze website kunnen ontstaan.

 

Wij respecteren je privacy en houden ons aan de regels die de Algemene Verordening Gegevensbescherming en overige privacy wet- en regelgeving stellen. 

 

 Home
 Activiteiten
 Tarieven
 Reserveren
 Contacten / Route
 Plattegrond
 Foto's
Ontstaan
Lid worden
Leden pagina
Laatst bijgewerkt 04-03-2019                
Gastenboek Links Disclaimer